Jak vaříme pivo

NAŠE TECHNOLOGIE

Současná břeclavská piva jsou produkována staročeskou metodou, tzn. dekokcí na dva rmuty, a to za použití výhradně českých surovin.

KVALITNÍ INGREDIENCE

KVALITNÍ INGREDIENCE

Místní voda z Kančí obory, slad z humnové sladovny v Záhlinicích a chmel Žatecký poloraný červeňák.

ZRÁNÍ

ZRÁNÍ

Způsob a delší doba kvašení se pak zhodnocuje v ležáckém sklepě, kde pivo dozrává 6 – 8 týdnů.

FERMENTACE

FERMENTACE

Oproti modernímu trendu používání CK tanků kvasí pivo ze Zámeckého pivovaru výhradně v otevřených kádích ve spilce po dobu 10 dní.

KVALITA CHUTI

KVALITA CHUTI

Našemu pivu tak zůstává jeho charakteristická hořkost a chuť.

Soutěž s pivem Kanec

KANEC NENÍ SVINĚ

Kup 5× pivo Kanec a vyhraj pořádnou zásobu piva.

chci soutěžit

Novinka – extra chmelený

KANEC 10°

Pořádně hořká poctivá desítka s vyšší hořkostí a barvou vás určitě osloví. Každou várku chmelíme extra na čtyřikrát, a to pouze z českých odrůd chmele v přesně daných časech a množstvích, díky čemuž si pivo zachová příjemné aroma a chuť chmele. Obsah alkoholu je 4,1 % obj.

Ochutnejte

NAŠE PIVA

Jsme přesvědčeni o tom, že výroba piva v Břeclavi musí navazovat na svůj dávný věhlas. Od roku 2012 oživujeme tradici vaření piva.
V našem pivním portfoliu naleznete vedle stálých piv také pivní speciály, nefiltrovaná a nepasterizovaná piva.
Tož na zdraví.

nabídka piv